Bed en Breakfast Het Steenuiltje

21-11-2015 Vandaag ontvingen wij uit handen van de plaatselijke IVN afdeling een oorkonde van het Brabants Landschap omdat wij vijf jaar lang broedende steenuilen hebben en beschermen. Het duurde maar liefst tien jaar voordat een broedpaar onze kast in orde vond. 

12 april 2015. J(oehoe)! Onze uilen hebben een broedsel! Alle gekheid op een stokje; een steenuil lijkt in de verste verte niet op een Oehoe. Het is maar een heel klein uiltje eigenlijk met een hele goede schutkleur. Ondanks dat wij weten waar ze zitten verrassen ze ons nog heel vaak. Zelfs als we zeker weten dat ze niet in de buurt zijn, vliegen ze ineens vanuit een 'schuilplek' weg. Frroetsss. Knappe vogels hoor.

15 april 2015. Vanmorgen vloog er een ooievaar over onze Bed en Breakfast. Breathtaking!

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519