B&B Het Steenuiltje Sint-Oedenrode Blog

2 mei 2015: Onze eerste gasten verwelkomt in onze Bed en Breakfast. En er is uilennieuws: Er is een nestje! Ook onze hazen, konijntjes, fazanten en patrijzen zijn druk met jongen.

16-12-2015. De sneeuw moeten we er een beetje bij denken dit jaar. Maar ach, het is hier eigenlijk altijd wel mooi. Voor onze gasten hebben we in ieder geval kerstversiering aangebracht. En ik post om te plagen, maar even een foto van hoe het had kunnen zijn... Afgelopen weekeinde bezochten bezoekers van onze B&B Den Bosch en de prachtige Sint-Jan. Natuurlijk bemoeide ik me als opperbemoeiert met hun bezoek en raadde hen aan vooral de feestelijk verlichte Korte Putstraat te bekijken en de Korenbrugstraat en omgeving. Op het eerste adres ging het paar gezellig lunchen vervolgens werden ze betoverd door het romantische Den Bosch. Een diner in ons eigen schattige Sint-Oedenrode ging er daarna in als koek. Eenmaal terug in onze B&B sneeuwde het dan wel niet, maar er brak een flinke storm met regen los. Precies wat ze wilden! Midden in de natuur, maar van alle gemakken voorzien. Bijna net zo leuk als een flinke sneeuwbui. Mijn (inmiddels) wereldberoemde ontbijt de volgende ochtend gaf voldoende energie om het rondje langs de Dommel vanuit ons vakantiehuis te lopen. En zo leek het alsof ze na één nachtje weg er een hele verfrissende vakantie op hadden zitten.

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    Damon Trueblood (donderdag, 02 februari 2017 00:49)


    Appreciate the recommendation. Will try it out.