Ooievaar

Ooievaar bij de B&B

Deze maand is het heel druk in ons huisje. Het is altijd jammer als we geen boekingen kunnen aannemen, maar volgend jaar zijn we er ook nog. Onlangs zagen wij twee ijsvogels en liepen de ooievaars weer voor de deur. En hoe toepasselijk onze gasten van dat moment zijn op dit moment in afwachting van hun eerste kleinkind! De ooievaar is sinds een aantal jaren weer aanwezig in het Groene Woud. Het is altijd een feestje als we ze zien en nog mooier als ze over ons huis vliegen of landen in het weiland voor de deur. Heel soms in het voorjaar trekken de kraanvogels over. Je kunt ze goed horen en aan de silhouetten zien dat ze het zijn. Voor mij is dat altijd een magisch moment. Kraanvogels brengen geluk zeggen ze. Ik heb er nog nooit eentje in het wild gezien, maar ik blijf hopen dat ook dat een keer hier gaat gebeuren in het Dommeldal. Tot die tijd genieten wij in stilte met onze gasten van al het andere moois dat hier vliegt, kruipt hupst en springt. Oh ja en voor ik het vergeet, dit jaar hebben we twee mooie uilenjongen die het goed doen. Wist u overigens al dat een deel van de opbrengst van ons vakantiehuis naar de Vogelbescherming gaat? 

Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519