Tot half april 2021 is het arrangement bij ons niet beschikbaar. Het restaurant heeft goede alternatieven. Maar is wegens de horeca sluiting tot die tijd gesloten.

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting

Culinaire belevenis in Sint-Oedenrode

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting 

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving!  

Omdat het ons doel is onze gasten een mooie bijzondere tijd te gunnen zijn we heel verheugd (en apetrots!) dat we u het volgende als speciaal arrangement voor twee personen kunnen aanbieden: 

Restaurant Wollerich biedt u een 5-gangen menu inclusief bruisend glas Champagne aan met een overnachting in onze B&B inclusief uitgebreid landelijk ontbijt en vervoer naar dit prachtige befaamde en veelvuldig bekroonde toprestaurant. Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. Gault&Milau kende het restaurant maar liefst 17 van de maximaal 20 punten toe. Wollerich is lid van de Alliance Gastronomique Néerlandaise:  www.allliance.nl  

Het arrangement

U wordt rond 17.00 ontvangen in de B&B door gastvrouw Pietje Witlox van B&B het Steenuiltje.  Zij heeft een landelijk gelegen charmante Bed en Breakfast in Sint-Oedenrode met zwembad op een unieke locatie in Nederland aan de rand van natuurgebied 'Het Groene Woud'. 

Verdeeld over twee woonlagen is er in het apart gelegen guesthouse ruimte voor overnachting voor 2 personen. Gasten van de B&B kunnen gebruik maken van het zwembad, hebben de beschikking over een eigen keuken, toilet en douche en een buitenzitje. U kunt geweldig fietsen en wandelen in de omgeving. Golfbaan De Schoot ligt in de nabijheid. Op een steenworp afstand ligt Veghel. Ook Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn binnen 30 autominuten bereikbaar. 

Hoe

Door de nieuwe Covid-19 maatregelen sluit het restaurant om 22.00. Om toch helemaal te kunnen genieten van uw culinaire avond kan uw arrangement vanaf 17.00 beginnen. Reserveringen kunnen alleen per mail worden geplaatst en in verband met het nachtregister en Covid registratie met vermelding van uw naam - adres en telefloonnummer. Wij  brengen u naar het restaurant en één van hun medewerkers brengt u na afloop weer terug naar het Steenuiltje.Reserveren kan bij de B&B en bij Wollerich in overleg en op basis van beschikbaarheid. Betalen doet in één keer bij het restaurant.

Meer informatie op: www.wollerich.nl

 

Review

10-10-2020 - "Wat een geweldige plek. Hartelijke ontvangst door Pietje, die vol enthousiasme uitleg geeft over de B&B en ons daarna naar Wollerich brengt. Een geweldig diner gehad. De Chef die ons terug brengt en dan de absolute stilte...

's morgens op het afgesproken tijdstip een uitgebreid ontbijt, aan alles gedacht. Wij hebben echt genoten! en komen zeker terug."

Restaurant Wollerich

Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. 

Michelin ster

Inspecteurs : "Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!

Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden."

 

 


Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519