Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting

Culinaire belevenis in Sint-Oedenrode

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting 

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving!  

Omdat het ons doel is onze gasten een mooie bijzondere tijd te gunnen zijn we heel verheugd (en apetrots!) dat we u het volgende als speciaal arrangement voor twee personen kunnen aanbieden: 

Restaurant Wollerich biedt u een prachtig menu inclusief bruisend glas Champagne aan met een overnachting in onze B&B inclusief uitgebreid landelijk ontbijt en vervoer naar dit prachtige befaamde en veelvuldig bekroonde toprestaurant. Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. Gault&Milau kende het restaurant maar liefst 17 van de maximaal 20 punten toe. Restaurant Wollerich maakt sinds 1998 deel uit van de Alliance Gastronomique lees er hier meer over.

Het arrangement en tarieven: 

 

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting €170,- p.p.

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving! 

  • Glas Champagne met bites en amuses
  • 5 gangen menu
  • overnachting bij B&B 't Steenuiltje
  • uitgebreid landelijk ontbijt
  • vervoer v.v.

Uitbreiding €225,- p.p.

 

  • Arrangement all-in inclusief,
  • glas Champagne,
  • 5 gangen menu,
  • tafelwater,
  • wijnen en mocca met sweets, overnachting met ontbijt en vervoer.

 

U wordt rond 17.00 ontvangen in de B&B door gastvrouw en heer Pietje en Joric Witlox van B&B het Steenuiltje. Dit is een landelijk gelegen charmante Bed en Breakfast in Sint-Oedenrode met zwembad op een unieke locatie in Nederland aan de rand van natuurgebied 'Het Groene Woud'. Uitchecken de volgende dag van 07.00 tot 11.00. 

Verdeeld over twee woonlagen is er in het apart gelegen guesthouse ruimte voor overnachting voor 2 personen. Gasten van de B&B kunnen in de zomermaanden ebruik maken van het zwembad, hebben de beschikking over een eigen keuken, toilet en douche en een buitenzitje. U kunt hier geweldig fietsen en wandelen in de omgeving. Golfbaan De Schoot ligt in de nabijheid. Op een steenworp afstand ligt Veghel. Ook Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn binnen 30 autominuten bereikbaar. Sommige gasten van 

Hoe

Reserveringen kunnen alleen voor twee personen en per mail worden geplaatst. In verband met het nachtregister en Covid registratie is vermelding van uw naam - adres en telefoonnummer nodig. Wij  brengen u naar het restaurant en één van hun medewerkers brengt u na afloop weer terug naar het Steenuiltje. Reserveren kan bij de B&B en bij Wollerich in overleg en op basis van beschikbaarheid. Betalen doet in één keer bij het restaurant. Sommige gasten boeken een extra overnachting bij Het Steenuitje

Meer informatie op: www.wollerich.nl

 

Review

10-10-2020 - "Wat een geweldige plek. Hartelijke ontvangst door Pietje, die vol enthousiasme uitleg geeft over de B&B en ons daarna naar Wollerich brengt. Een geweldig diner gehad. De Chef die ons terug brengt en dan de absolute stilte...

's morgens op het afgesproken tijdstip een uitgebreid ontbijt, aan alles gedacht. Wij hebben echt genoten! en komen zeker terug."

Restaurant Wollerich

Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. 

Michelin ster

Inspecteurs : "Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!

Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden."

 

 


Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519