Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting

Culinaire belevenis in Sint-Oedenrode

Na 27 jaar Wollerich en 7 jaar Lindehof gaan Meriam en Gerard Wollerich een nieuwe fase van hun leven in.  Op 18 februari 2023 zullen de deuren van Wollerich voorgoed sluiten. Ze hebben met enorm veel plezier en dankbaarheid met hun team en trouwe relaties al deze jaren gewerkt en onvergetelijke herinneringen beleefd. Na 1 maart zal het pand een nieuwe bestemming krijgen. Het arrangment met het Steenuiltje stopt ook. We zijn dankbaar voor alle mooie momenten en leuke gasten die we mochten ontvangen. Het Steenuiltje blijft beschikbaar voor overnachtingen. 

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting. Wat is dat?

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving!  

Omdat het ons doel is onze gasten een mooie bijzondere tijd te gunnen zijn we heel verheugd (en apetrots!) dat we u het volgende  arrangement voor twee personen kunnen aanbieden: 

Restaurant Wollerich biedt u een prachtig menu inclusief bubbels aan met een overnachting in onze B&B inclusief uitgebreid landelijk ontbijt en vervoer naar dit prachtige befaamde en veelvuldig bekroonde toprestaurant. Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. Gault&Milau kende het restaurant maar liefst 17 van de maximaal 20 punten toe. Restaurant Wollerich maakt sinds 1998 deel uit van de Alliance Gastronomique lees er hier meer over. 

Het arrangement en tarieven: Menu all-in voor 2 personen € 545,00

Ontvangst met een glas Champagne en bites

6 gangen menu

wijnen tafelwater 

mocca of thee met sweets

overnachting 

ontbijt 

vervoer v.v. 

 

 

Het arrangement wordt getuige ons gastenboek enorm gewaardeerd. U wordt rond 17.00 ontvangen in de B&B door gastvrouw en heer Pietje en Joric Witlox van B&B het Steenuiltje. Dit is een landelijk gelegen charmante Bed en Breakfast in Sint-Oedenrode met zwembad op een unieke locatie in Nederland aan de rand van natuurgebied 'Het Groene Woud'. Uitchecken de volgende dag van 07.00 tot 11.00. 

 

 

Review

10-10-2020 - "Wat een geweldige plek. Hartelijke ontvangst door Pietje, die vol enthousiasme uitleg geeft over de B&B en ons daarna naar Wollerich brengt. Een geweldig diner gehad. De Chef die ons terug brengt en dan de absolute stilte...

's morgens op het afgesproken tijdstip een uitgebreid ontbijt, aan alles gedacht. Wij hebben echt genoten! en komen zeker terug."

Restaurant Wollerich

Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. 

Michelin ster

Inspecteurs : "Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!

Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden."

 

 


Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519