Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting

Culinaire belevenis in Sint-Oedenrode

Michelinsterren Prestige Arrangement inclusief overnachting 

Een geweldige manier om culinair te vertoeven in de prachtige Brabantse natuurlijke omgeving!  

Omdat het ons doel is onze gasten een mooie bijzondere tijd te gunnen zijn we heel verheugd (en apetrots!) dat we u het volgende als speciaal arrangement voor twee personen kunnen aanbieden: 

Restaurant Wollerich biedt u een 5-gangen menu inclusief bruisend glas Champagne aan met een overnachting in onze B&B inclusief uitgebreid landelijk ontbijt en vervoer naar dit prachtige befaamde en veelvuldig bekroonde toprestaurant. Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. Gault&Milau kende het restaurant maar liefst 17 van de maximaal 20 punten toe. Wollerich is lid van de Alliance Gastronomique Néerlandaise:  www.allliance.nl  

Het arrangement

U wordt ontvangen in de B&B door gastvrouw Pietje Witlox van B&B het Steenuiltje.  Dit is een landelijk gelegen charmante Bed en Breakfast in Sint-Oedenrode met zwembad op een unieke locatie in Nederland aan de rand van natuurgebied 'Het Groene Woud'. 

Verdeeld over twee woonlagen is er in het apart gelegen guesthouse ruimte voor overnachting voor 2 personen. Gasten van de B&B kunnen gebruik maken van het zwembad, hebben de beschikking over een eigen keuken, toilet en douche en een buitenzitje. U kunt geweldig fietsen en wandelen in de omgeving. Golfbaan De Schoot ligt in de nabijheid. Op een steenworp afstand ligt Veghel. Ook Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn binnen 30 autominuten bereikbaar. 

De B&B ligt slechts op 8 minuten rijden van restaurant Wollerich af. U wordt door ons naar het fantastische restaurant gebracht en na uw diner weer door de medewerkers van Wollerich terug gereden naar het Steenuiltje. 

Reserveren kan bij de B&B en bij Wollerich in overleg en op basis van beschikbaarheid. Betalen doet in één keer bij het restaurant.

Meer informatie vind u op: www.wollerich.nl

 

Gouden Koksmuts 2016

Het team van restaurant Wollerich, met chef de cuisine, Gerard Wollerich, Erik Bos en Koen van den Hurk wonnen tijdens de Horecava 2016 de Gouden Koksmuts. Deze prijs werd uitegereikt door Robert Kranenborg. Hij is SVH Meesterkok en ambassadeur van de Nederlandse kampioenschappen voor koks.

Restaurant Wollerich

Wollerich is gevestigd in Sint-Oedenrode. Het restaurant kreeg Michelinsterren toegekend in de periode 1997- 2007 en van 2010 tot heden. 

Michelin ster

Inspecteurs : "Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!

Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden."

 

 


Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519