Vakantiehuis De Biekorf

Nieuw bij Het Steenuiltje: In samenwerking met De Biekorf een schitterend vakantiehuis (met basis uitrusting) in de Loonse en Drunense Duinen

Uniek huisje in de Drunense Duinen

Op een uniek bosperceel tegen de Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen aan staat een vrijstaand huisje. Het lijkt in de rimboe te staan maar de supermarkt is maar drie minuten rijden. Super handig dussss!

Vakantiehuisje in de natuur voor: vriendinnen, vrienden, natuurliefhebbers, wandelaars, wielrenners, kunstenaars, schrijvers, dichters, schilders rustzoekers en honden!

Hier ga je lekker back to basic, het is in de Biekorf best primitief. Op de benedenverdieping is een redelijk uitgeruste keuken met een elektrische kookplaat, een koelkast met diepvriesvak en warm en koud water en er is een badkamer met een douche met thermostaatkraan, toilet en wastafel. De woonkamer bestaat uit een eethoek, zithoek met TV en kachel. Tenslotte is er een slaapkamer met een bed voor twee personen. De bovenverdieping bestaat uit een zolder met daarop vele bedden. Het natuurhuisje is geschikt voor zes personen. Meer personen eventueel in overleg mogelijk. Het huis is circa 10 jaar oud. Het beschikt over verouderd meubilair en het is voorzien van elektriciteit, water en geïsoleerde muren. Het bezoekersprofiel is: families met kinderen, stellen, vriendinnen, vrienden, natuurliefhebbers, wandelaars, wielrenners, kunstenaars, schrijvers, dichters, schilders en mensen die rust zoeken.  Energiekosten worden per dag verrekend.  

Honden toegestaan

Honden zijn toegestaan, mits zindelijk en slapend in de living. Ze moeten wel aan de lijn (U bent in een Nationaal Park!) en baasje doet natuurlijk alle kak netjes in een zak.... Hondjes mogen ook niet in banken en stoelen.


Rust omgeving en natuur - paard stallen


Faciliteiten

 

 

 

 

 

 

 

Woon/eetkamer op de parterre

·        2-zitsbank

·        eethoek

·        fauteuil (x 2)

·        hoekbank

·        stereo-installatie

·        stoelen (x 2)

·        TV

Slaapkamer op de parterre

·        2-pers. bed

·        garderobekast

Slaapkamer op de eerste verdieping

·        1-pers. bed (x 4)

·        Badkamer op de parterre

·        douche

·        toilet

 

·        wastafel

Kroegje om de hoek

Absolute rust! Je hoort hier alleen zingende vogels. Het perceel grenst aan een relatief breed fietspad van circa 27 kilometer lengte, dat rondom en deels door de duinen, ofwel de grootste zandverstuiving van Europa, gaat. Uiteraard kan daar ook geskeelerd en gewandeld worden, terwijl er ook speciale routes zijn om te mountainbiken (met vrij steile stukken) en om paard te rijden. Het is mogelijk om je paard relatief (circa 500 meter) in de buurt te stallen. Langs het fietspad zijn er diverse uitspanningen met terrassen voor de innerlijke verzorging van de mens. De eerste is al op circa 500 meter van het huis. Verder zijn er een zwembad en een midgetgolfbaan in de buurt, alsmede oude steden als Den Bosch en Heusden, met vele winkels, musea en rondvaarten, terwijl de Efteling ook maar circa 15 minuten rijden is.

Vakantiehuis Drunense Duinen boeken?

Wil je Biekorf boeken? Meld je aan als Het Steenuiltje/aanvraag bij : 

De Biekorf Drunen (Loonse en Drunense Duinen)

Jan van Heesbeen

Mail: vanheesb@xs4all.nl

 

Tel: 06 53 390 028

Het Steenuiltje is niet verantwoordelijk voor boekingen die u maakt bij De Biekorf omdat dit een zelfstandige partner van ons is.

 


Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519