Wij ontvangen inmiddels veel gasten uit het buitenland; Frankrijk, België, Canada. Binnenkort is onze vakantie woning ook te vinden op: Traum-Ferienwohnung in Duitsland.

dfv-logo@2x

01-03-2016. Er is heel veel te doen in Brabant. 's 's-Hertogenbosch viert het Jeroen Bosch jaar.  In het Noordbrabants Museum zijn werken van de Bossche meester te zien. Het is de grootste overzichtstentoonstelling van  Jheronimus Bosch die deze topstukken vijfhonderd jaar geleden maakte. 'Visioenen van een genie, in het museum omvat een twintigtal schilderijen, negentien tekeningen, verschillende drieluiken en beschilderde panelen. Nooit eerder waren zo veel werken van Bosch samen te zien. Vanuit de hele wereld zijn deze meesterwerken voor de tentoonstelling terug naar huis gekomen. Een bezoek aan deze unieke tentoonstelling is uitstekend te combineren met een overnachting in onze B&B. Reserveren voor de tentoonstelling is nodig. En omdat steeds meer onze plek weten te vinden raden we aan ook voor de Bed and Breakfast te boeken. Meer informatie over de tentoonstelling: www.bosch500.nl

Vincent van Gogh per fiets: Voor een complete Van Gogh ervaring is een dagje fiets in de omgeving van Nuenen een bijzondere belevenis. Vanuit onze B&B is dit goed bereikbaar per fiets. Bezoek het museum Vincentre en fiets bijvoorbeeld daarna de Molenroute (ca. 25 km). Deze extra route voert u bijvoorbeeld langs alle molens die Vincent van Gogh in de buurt van Nuenen heeft geschilderd. In Nuenen zijn gezellige terrasjes rond het park. En bij restaurant De Watermolen in Opwetten vind u vlakbij het beroemde Van Gogh-Roosegaarde fietspad. Dit is ontworpen door Daan Roosegaarde en vooral in het donker heel bijzonder en sprookjesachtig en absoluut de moeite waard om te bekijken. Kijk voor meer informatie op: www.vangoghvillagenuenen.nl

12 mei 2015: Vanaf deze week zijn wij ook een erkend 'Natuurhuisje'. 

Vanaf 1 mei 2015 steunen wij de Vogelbescherming. Met name het project STONE ten behoeve van de Steenuilen ontvangt van ons een donatie.

Op deze website kunt u live beelden van onder andere steenuilen volgen.  De uilen die bij ons wonen worden gemonitord en beschermd. 

Hoe kunt u ons vinden?

Vul het contact formulier in onder de button CONTACT, bel of mail ons even.

M: info@hetsteenuiltje.nl


B&B Het Steenuiltje, Nieuwstraat 30,

5491VD Sint Oedenrode, Tel: 06 53 93 6071

KvK: 63412519